• Név
  • E-mail

Steak világa: szárnyasok

Ha már sütöttünk kacsát vagy libát, valószínűleg megtapasztaltuk, hogy mégsem olyan könnyű tökéletes eredményt elérni, mint ahogy elsőre gondoljuk vagy ahogy a szakácskönyvek írják. Ma három önmagában is remek húsételt készítünk, és meglátjuk, hogyan kell libamájat hirtelen sütni úgy,hogy az ne essen szét, kacsamellet ropogósra vagy éppen roséra sütni, illetve a csirkéről is hallunk újdonságokat. A húsokhoz köretként zöldséget, gyümölcsöt, tésztát, és szószt is készítünk, ami legalább annyira összetett, mint a szárnyasok sütése.

Menü

  • Kacsamell - parajos burgonyatortával, gránátalmaszósszal
  • Supreme csirke - illatos gombaraguval - papardellével
  • Rostonsült libamáj - grillezett mézes fügével - pirított kalács

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 26.
Hétfő 18:00
Hétfő 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-
 

Képek, hangulatok