• Név
  • E-mail

Steak világa: halak

Steak sorozatunk mai állomása a halak sütéséről szól, ami a közhiedelemmel ellentétben egyáltalán nem nehezebb, mint a húsok sütése. Itthon is beszerezhető tengeri halakat sütünk, előre megtisztítva, kifilézve, hiszen most a sütési technikára koncentrálunk. Ezen az órán átfogó képet kapunk a halak fajtáiról, az elkészítésükkel kapcsolatos tulajdonságairól (pl. zsírosak-e, érdemes-e sütni, szeletben vagy egyben, mennyi ideig, mi történik ha túlsütjük, lesz -e bajunk ha nem sül át rendesen, kell-e extra felszerelés otthonra?), illetve megtudjuk, melyik halhoz milyen fűszerezést, pácot vagy öntetet érdemes használni és miért. A köreteknél is maradunk a grillezés mellett, de azért lesz más finomság is: zöldség, gyümölcs, fűszernövények...

Menü

  • Lazac steak tésztában sütve kakukkfüves almával
  • Vörös tonhal steak paradicsom-lime salsával, burgonyapudinggal
  • Cápa steak chilis grillzöldségekkel és petrezselyem veluté-val

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 25.
Vasárnap 16:00
Vasárnap 10:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-