• Név
  • E-mail

Salmon-lover: Lazac 5 féleképp

Kedves Lazac Szerelmesek: ezen az órán megtudjuk melyik rész mi, mire lehet használni, vagy hogy vesszük ki a szálkákat. Többféle ízirányon és nemzetközi kitekintésen keresztül megnézzük milyen remek ételek készíthetőek friss lazaccal és milyen fűszerekkel és alapanyagokkal a legjobb. Remek parti fogásokkal kezdünk: krém, tatár és carpaccio - aki nem tudja a különbséget, itt megtudhatja. Egy remek sűrű hallevest készítünk sok-sok zöldfűszerrel és paradicsommal – majd zárásként mindenki elkészítheti élete lazac steakjét: tésztában sütve kakukkfüves almával.

Menü

  • Lazac pástétom
  • Lazac tatár
  • Lazac carpaccio
  • Zöldfűszeres lazac leves
  • Lazac steak tésztában sütve kakukkfüves almával

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 24.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-