• Név
  • E-mail

Sajtmánia

Ahogy Gombóc Artúr a csokit, mi úgy szeretjük a sajtot: éretten, frissen, lágyan, továbbá kecske-, juh-, és tehéntejből is, édesen és sósan is. Ma este kiderül, hogy azért mégis van valami logika abban, hogy melyik sajtot használjuk leveshez, húshoz, édességhez, melyiket keverjük mivel, hogy a legjobb ízhatást érjük el. Sajtimádóknak kötelező.

Menü

  • Cheddar sajt leves tortilla chips-szel
  • Fetás-spenótos quiche (francia lepény)
  • Kéksajtos almás szűzérmék mustmártással
  • Csokoládés sajttorta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 28.
Szerda 18:00
Szerda 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-