• Név
  • E-mail

Közép-Toszkán finomságok

Moltepulcianóban ihletődött a Közép-Toszkán finomságok kurzusunk. Moltepulciano majdnem a közepe a toszkán háromszögnek, egy tündér városka pont a hegy tetején. A kurzus főszereplője a „pici” n. friss tészta, melyet kézzel és kézügyességgel gyúrunk. Mellé kétféle szószt készítünk: egy ottani klasszikus paradicsomszószt és egy "szárazabbat": a petrezselymes/olivás/prézlis toszkán klasszikust: briciolét. A húsimádókat és a desszert rajongókat sem hagyjuk cserben: klasszikus sertésszűz lesz újszerű feldolgozásban, valamint egyszerű de nagyszerű almatorta.

Menü

  • Pici, Pasta fresca con briciole e sugo di pomodoro / Pici pasta fresca 2 féle „szósszal”
  • Filetto porc al pepe verde / Zöldborsos-rozmaringos sertéssült, szezonköret
  • Torta di mele / Toszkán almatorta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Január 30.
Kedd 18:00
Kedd 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 2 fő / alkalom = 25.990,- kérjük erre a kurzusra a páros jelentkezést!