• Név
  • E-mail

Halimádó - skandináv különkiadás

Nyaranta Zoli Svédország egy festői szegletében kamatoztatja és persze csiszolja szakácstudását. A környék kedvenc halas receptjeit hozta el – szeretnénk üzenni, hogy milyen komoly ízek vannak a svéd konyhában, a “svéd húsgolyókon” túl. Friss halakkal dolgozunk - egy remek ráksalátával kezdünk, majd egy nagyon gazdag ízű halleves többféle halból, zárásnak pedig lassú tűzőn sütünk/párolunk lazacot életünk legklasszabb burgonya- és lilahagyma salátájával párosítva. Levezetésnek meglepetés desszert lesz természetesen svéd csavarral…

Menü

  • Skagerrak räka - Skagerraki ráksaláta
  • Annemors fisksoppa – Friss halleves sáfránnyal
  • Inkokt lax - Zöldségágyon párolt lazac, burgonyasalátával és ecetes lilahagymával
  • és meglepetés desszert!

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 28.
Szerda 18:00
Szombat 10:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-