• Név
  • E-mail

Francia Bisztró konyha

Olyan egyszerűek, mégis isteni fogások… mit tudnak még mindig ezek a franciák, amit más nem? És mitől olyan menő a bisztró? Csak aktuális divat, trend vagy hagyomány, amit eddig nem ismertünk? Miért járnak annyit étterembe, ha ilyen egyszerű lenne otthon főzni? Tartsatok velünk egy hamisítatlan bisztró estre, hogy fény derüljön a válaszokra!

Menü

  • Quiche á la ratatouille
  • Hamburgers de foie aux poires / Libamáj sült körtével
  • Soufflé au fromage / Sajt szuflé dijoni mustáros kevert salátával
  • Baba au rhum / Rumos baba

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 27.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-