• Név
  • E-mail

Élet a csirkén túl

Ideje túllépnünk a szokásos csirkén és felfedeznünk a baromfiudvar egyéb ízletes madarait! Ha eddig óvakodtál a kacsától és libától, mert nem tudtad, hogyan őrizheted meg húsuk omlósságát, most itt a lehetőség, hogy megtanulj három fantasztikus receptet belőlük, amelyekkel garantált a siker. Ezen a kurzuson eloszlatjuk a csodás rozé kacsamellet övező rejtélyt, készítünk egy szaftos libamellragut maceszgombóccal, valamint lehull a lepel a tökéletesen porhanyós mézes kacsacomb titkáról is.

Menü

  • Kacsa steak, hagymalekvár
  • Mustáros libamellragu, maceszgombóc
  • Mézes kacsacomb, tócsni, sütőtökkrém

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Február 19.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 24.990,-
 

Képek, hangulatok