• Név
  • E-mail

Dél-India ízei

Az indiai konyha nem egységes, hanem a régiók igen eltérő konyháit foglalja magába. Mivel nagy területről beszélünk, így a régiók főzési szokásait a természeti viszonyok, a klíma, illetve a vallási és társadalmi hagyományok alakították ki, egyes esetekben jelentős eltérést mutatva egymástól. Ma az ország déli részének konyhájával ismerkedünk, ahol a trópusi/szubtrópusi éghajlat termékeivel dolgozhatunk, itt az ízek határozottak, csípősek. Készítünk egy klasszikus madras-i (új nevén:chennai) szupererős csirke curry-t, egy zöldséges curry-t sok kókusztejjel, valamint sáfrányos rizst, chutney-t friss kókuszreszelékből, valamint egy főzött répás édességet is.

Menü

  • Kókuszos zöldség curry
  • Csirkés madras curry
  • Kókusz chutney
  • Sáfrányos rizs
  • Répás halwa (desszert)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 6.
Péntek 18:00
Péntek 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 11 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-