• Név
  • E-mail

Café de Paris (ENG)

Elbűvöltek a párizsi Trocadéro bisztrói, és szeretted volna megtanulni a tökéletes szuflé vagy a terrin elkészítését, de azt gondoltad, túl bonyolult? Itt a kihagyhatatlan lehetőség, hogy tanulj Paultól, aki ezen az órán felfedi az egyszerűen én sikeresen elkészíthető klasszikus párizsi bisztró konyha titkait.

Have you been enchanted by the cafés on the Trocadéro in Paris? And then you wanted to learn how to make a proper souffle or terrine but thought it was too complicated? Here is the unmissable opportunity to learn from Paul who will share the secrets of how easy and successful classic Paris café style food can be.

Menü

  • Soufflé au Beaufort (sajtos szuflé)
  • Terrine aux foies de volaille (májpástétom)
  • Poulet á l’estragon (vajpuha csirke tejszínnel és tárkonnyal)
  • Gratin de macaroni (parmezán sajtos rakott tészta, mint köret)
  • Streussel aux pommes (Alsace –i almás ropogós desszert)

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 5.
Csütörtök 18:00
Péntek 18:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-