• Név
  • E-mail

Csokis kitelepülés

A Chefparade Csokiműhely kitelepülést is vállal: külső helyszínen, az országban bárhol. Biztosítjuk az összes szükséges eszközt, berendezést, alapanyagot, kötényt, gondoskodunk a helyszínre szállításáról, kitelepülésről, levonulásról, szemétszállításról. 4-8 fős alkalmi teamekben készítünk el csokoládét, de bemutatót is vállalunk.

Ajánlatkérés
 

Gyakori kérdések

  • Milyen helyszínen valósítható meg a rendezvény? A legfontosabb hogy 20-22 fok körüli hőmérséklet legyen, ami inkább egy beltért (nyáron légkondicionált) vagy kültéren tavaszt/őszt jelent. Jó, ha van elérhető közelségben áram és vízvételi lehetőség, de ezek hiánya is kezelhető.
  • Mi történik rosszidő esetén? A külső helyszínt érdemes úgy kiválasztani, hogy lehetőség szerint ha esik, akkor se ázzon el a társaság (egy fedett terasz például remek helyszín), igény esetén azonban tudunk megfelelő méretű sátrat biztosítani.
  • Mennyi ideig tart? Létszámtól és programtól függően kb 1-1,5 óra (ha jobban bemutató…) vagy lehet 2,5-3 óra is (ha jobban a résztvevők is aktívan dolgoznak…). Ezen felül a bontás idő, ami 1-1,5 óra de ez már nem a csoport idejéből megy.
  • Milyen programokból lehet választani? A kitelepülés programja az adott körülmények és a csoport érdeklődése határozza meg. A rövidebb program, ahol minimális csokoládétemperálást végzünk, viszont kész trüffelgolyókat töltünk meg és kész vágott trüffeleket forgatunk ki. A hosszabb programnál mindenféleképpen szükséges egy hűtő (ezt mi is tudunk biztosítani), így lehetővé teszi, hogy a csoport a temperálás után saját formákat öntsön ki, majd ezeket töltik meg és a végén talpalják le.
  • Mindenki minden munkafolyamatot csinál? A csoportok száma az egész társaság létszámától és a program milyenségétől függ. Általában 1-2 csoport temperál és 1-2 csoport készíti a töltelékeket, trüffeleket. Ezután mindnkinek van lehetősége a töltésre és forgatásra.
  • Csak bonbonokat lehet gyártani? Ha a társaság létszáma engedi és igény is van rá, akkor természetesen ki lehet egészíteni valami könnyen elkészíthető desszerttel.

Dátum, időpont

Megkönnyítheted munkánkat és felgyorsíthatod a foglalási folyamatot, ha az ajánlatkérésed dátuma mellett megjelölnél még 1-2 olyan időpontot, ami számotokra szintén megfelelő lehet - arra az esetre, ha az eredeti időpontra nem tudnánk már a helyszínt biztosítani. A további időpontok megadására használd nyugodtan a lenti "Megjegyzés" mezőt!

  • időtartam: kb. 3-4 óra
  • Létszám: 12-50
 

Ajánlatkérés - Csokis kitelepülés

Kapcsolattartó

+36

Dátum, időpont

Megjegyzés

magyar angol
Ha további kérdésed van, hívd munkatársunkat a 36 30 299 3012 számon vagy,
írj e-mailt a info@chefparade.hu címre!