• Név
  • E-mail

Wok wok wok - alapok

A wok egy hagyományos kínai konyhai eszköz, amit szinte már az egész világon ismert és használatos. Nem véletlen nálunk is egyre divatosabb, hiszen szinte minden elkészíthető benne, egészségesen, gyorsan, és hihetetlenül finoman. A zöldségek kimondottan szeretik a wokban való elkészítést: megőrzik élénk színüket és ropogós állagukat, de a zöldségeken kívül ezúttal készítünk benne pirított tésztát, húst és rizst is. Az alapvető technikákat is tisztázni fogjuk, pl.: milyen a hirtelen sütés, a stir-fry (keverés-pirítás), miért fontos a precíz vágás az előkészület során, milyen lángot állítsunk be a sütéshez, és mihez kezdjünk, ha nincs is wokunk?

Menü

  • Thai zöldségleves sertéshússal
  • Marhahús-wok vegyes zöldségekkel, thai bazsalikommal
  • Tojásos sült rizs
  • Pad thai - Thai sült tészta rákkal

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 23.
Szombat 10:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok