• Név
  • E-mail

Vad-szerelem

Mi húsrajongónk mindig fenjünk a fogunkat valami újra, valami másra. Valamire, amit nem lehet minden hentesnél kapni, vagy minden étteremben enni. A vadhúsok ilyenek: más ízek, más textúrák és persze a mítosz, hogy csak helyenként és csak szezonban érhetők el. Ma este egy fenséges hármas vár ránk: fácánból készítünk pástétomot, vaddisznóból levest, és szarvasból főételt – miközben sokat megtanulunk a vadhúsok főzéséről is, meg pár dolgot azon túl.

Menü

  • Fácán pástétom lilahagymával
  • Tárkonyos vaddisznó raguleves
  • Tűzdelt szarvas bélszín, szalvétagombóc, áfonyás barnamártás

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Március 22.
Csütörtök 18:00
Hétfő 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-