• Név
  • E-mail

Tuna lover - tonhal mindenek felett

Köztudott, hogy a tonhal nagyon egészséges, és számtalan módon variálható. Ezen a kurzuson nem arról a tonhalról lesz szó, amit konzervbe zárva vásárolunk meg, hanem arról, amely még frissen, gyönyörű vörös színű húsával kápráztat el minden halimádót. Többféle ízirányt fogunk kipróbálni, és teszünk egy nemzetközi kitekintést is, hogy egyes területeken hogyan dolgozzák fel ezt a csodás alapanyagot. Előételekkel kezdünk: egy tatár- és carpaccio verzióval, majd jön egy olasz megaklasszikus a ’vitello tonnato’, csúcspontként pedig egy steak sütéssel zárunk, amit a méltán híres hollandi mártás tesz teljessé.

Menü

  • Tonhal tatár, pirított rozskenyér
  • Tonhal carpaccio, friss kevert saláta
  • Vitello tonnato / Borjúsült tonhalkrémmel
  • Tonhal steak, édesburgonya püré, fehérboros hollandi mártás, sült póréhagyma

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 5.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-