• Név
  • E-mail

Tapas - az alapok

A tapas egy étvágygerjesztő falatka, amit a spanyol bárokban italok mellé fogyasztanak. A tapas nem egy konkrét recept, hiszen mindenből lehet tapas, amit apróra tudunk porciózni és falatonként tálalni. Eredetileg arra találták ki, hogy meghozzák az ember étvágyát az ebéd vagy a vacsora előtt, de mára csak úgy, barátokkal, közösen „tapasozni” is menő és vacsoraértékű. Ma este az legismertebb és legkönnyebb hideg és meleg tapasokat mutatjuk be, melyek segítségével bárki ibériai hangulatot varázsolhat otthonába.

Menü

  • Queso y olive marinado / Sajt és olíva marinád
  • Pimientos de padrón / Sült padron paprika
  • Banderillas / Szardellás mini nyárs
  • Patatas arrugadas al mojo rojo y verde / Koriander és chili szósz krumplival
  • Tortilla de patatas / Burgonyás hagymás omlett
  • Albóndigas en salsa de tomate / Húsgolyók paradicsomos szószban
  • Chorizo al tinto vino / Chorizo vörösborban
  • Croquetas de Jamon y Pollo / Csirkehúsos-sonkás krokett

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Április 4.
Csütörtök 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3,5 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok