• Név
  • E-mail

Szezonban: a sütőtök

A sütőtök egy egyszerű, édeskés, őszi-téli zöldség, ami kifejezetten jó energiákat ad a hidegben. Sokaknak talán túl egyszerű, unalmas alapanyag, így nem tudnak mit kezdeni vele. Ma megmutatjuk, hogy valójában egy sokszínű, remekül variálható zöldségről van szó: sütjük, pirítjuk, vágjuk, keverjük, turmixoljuk. Menüsorunkat egy tejszínes levessel indítjuk, amit egy fűszeres, húsos ragu követ majd. A kacsához egy lágy, langyos salátát készítünk belőle, desszertként a klasszikus almás tarte tartin-t sütőtökkel és balzsamkrémmel tesszük különlegessé.

Menü

  • Narancsos sütőtökkrémleves, pirított tökmag
  • Sütőtökös-chilis pulykaragu, rizs és vadrizs
  • Ropogós gyömbéres kacsassült, langyos mandulás sütőtöksaláta
  • Sütőtökös Tarte Tatin, balzsamkrém, vaníliafagyi

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 31.
Csütörtök 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1051 Budapest, Sas u. 21. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-