• Név
  • E-mail

Süllőtől a pontyig – old style, new style

Miért eszünk olyan kevés hazai halat? Talán azért, mert sokan félnek a szálkától, ezért inkább tengeri halat vásárolnak, pedig nincs okunk a félelemre. Ha megtanuljuk a helyes technikát, bele fogunk szeretni ebbe a műfajba. Ezen a kurzuson kifejezetten a magyar vizek halait vesszük sorra, megtanuljuk, hogy hogyan kell bánni a harcsával, süllővel és a ponttyal. Horgászok, halimádók, tudásra szomjazó barátaink részére kötelező! Isteni fogásokat készítünk, szuper köretekkel, mártásokkal – hagyományos és újszerű megközelítésben egyaránt.

Menü

  • Süllőfilé sörtésztában, remulád mártogatós
  • „A” klasszik rántott ponty, sült fokhagymás burgonyapüré
  • Haltöpörtyű, lilahagyma, friss házi kenyér
  • Harcsaburger, édesburgonya chips

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 26.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-