
Street food Japan
A sűrűn lakott Japán igazi éttermi paradicsom. A nagy választékból nem maradhatnak ki a kisebb kocsmák, utcai árusok és fesztivál standok sem – melyek ételeit ma gorcső alá vesszük. Képzeletben Oszaka, Hirosima, Tokyo utcáira repülünk, hogy végig kóstoljuk a leg-streetfoodosabb kajákat: egy sertéshússal, tintahallal és sok zöldséggel felturbózott lepényt, wokban pirított frissen készült japán tésztát, egy klasszikus sörkorcsolyának számító csirkés nyársat – a yakitorit, valamint igazi japán sült dim sum vár ránk. Itadakimasu - Jó étvágyat!
Menü
- Okonomiyaki - japán lepény sertéshússal, tintahallal
- Yaki udon – wokban pirított házi készítésű tészta
- Gyoza - húsos és rákos batyuk
- Yakitori válogatás – csirkés- és zöldséges grillnyársak
Ételallergia és ételintoleranica információk
Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.
Ne maradj le...
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
- időtartam: 3,5 óra
- Létszám: 10 fő
Nehézség:
2 fő / alkalom = 26.990,-

A kurzust vezeti Yusuke Fukui További kurzusok még vele...