
Steak világa - vöröshúsok
A „Steak világa vöröshúsok” iskolánk történetének legnépszerűbb kurzusa. Sokan szeretnék, hogy a mindennapi étkezésük része legyen a vöröshús, de nem tudják pontosan, hogy hogyan kell a húst előkészíteni, hártyázni, vágni, szeletelni, pácolni - villámpácolni, sütni és hirtelensütni. Most eloszlatunk minden félelmet, szakavatott séfünk segítségével megtanuljuk, hogy mi a különbség a raw, rare, medium rare és well done steakek között, majd pompás steakszószokat és köreteket készítünk, melyek méltó kísérői lesznek húsételeinknek.
Menü
- Frissen kevert tatár beefsteak, pirított rozskenyér
- Sertésszűz minyon, sült mini zöldségek, ceruzabab bacon köntösben
- Bélszín, 'cafe de paris' fűszervaj, konyakos zöldborsmártás, steak burgonya
Ételallergia és ételintoleranica információk
Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.
Ne maradj le...
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
- időtartam: 3 óra
- Létszám: 12 fő
Nehézség:
2 fő / alkalom = 26.990,-

A kurzust vezeti Hende Szabolcs További kurzusok még vele...