• Név
  • E-mail

Spanyol megaklasszikusok

Spanyolországról és a spanyol konyháról mindenkinek a „tapas” jut eszébe elsőre. Azonban ez egy nagy kiterjedésű, erős gasztró-kultúrával bíró ország, így kulináris lenyomata jóval túlmutat a tapas-univerzumon. Ma ezeket a spanyol megaklasszikusokat készítjük el: Sangria punchbort keverünk, hogy bemelegedjünk - pontosabban lehűljünk. Majd a hideg andalúz zöldségleves, a híres gazpacho következik. Pilpil rák egy klassz meleg előétel - szintén a déli, andalúz tengerpartról sok fokhagymával, olívaolajjal és chilivel. A két főételünk valenciai: főtt rizses ragus étel, a paella, valamint a kevésbé ismert kistestvére, a „gyufatésztás” változata: a fideuà tengerparti verziója. Zárásként egy égetett tésztás, különleges fánkot, a churrost sütjük meg, amit a középkori hódítók hoztak Portugálián át az Ibériai félszigetre.

Menü

  • Sangria
  • Gazpacho
  • Pil pil rák
  • Paella
  • Fideuà
  • Churros

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Április 7.
Vasárnap 10:00
Vasárnap 16:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-