• Név
  • E-mail

Scottish cuisine with a splash of whisky (ENG)

Ezt a menüt a skót felföld hideg napjai ihlették, tipikus szívmelengető menüsor. Különlegességét a legnemesebb skót "termék" a whisky használata adja, megtanuljuk hogyan használjuk okosan az alkoholt, hogy még jobban kiemelje az ízeket. Extraként a kurzust egy született skót szakács tartja, így hiteles betekintést nyerünk a whisky fogyasztás kultúrájába is.

This menu is inspired by the cold Scottish days, this is a classic heart-warming menu. The main ingredient will be the finest Scottish "product", the whisky. We learn how to use the alcohol in a clever way as an ingredient, also will see how the alcohol can make the dishes more tasty. Our chef will be a real scottish man, so we can ensure you to learn the very authentic way to cook and as an bonus to listen the traditional rules of whisky consumption.

FELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY A KURZUS ANGOL NYELVEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!

Menü

  • Grilled goats cheese with sweet & sour beetroot / Grillezett kecskesajt pikáns céklával
  • Peppered pork fillet, roasted veggies with a splash of whisky / Borskéregben sült sertésszűz filé, krémes roppanós zöldségragu whisky-vel
  • Roast Salmon with Aberlour and orange jus / Sült lazacfilé, Aberlour narancsmártás
  • Bruleed figs with whisky and mascarpone / Karamellizált füge whisky-vel és mascarpone krémmel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 15.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-