• Név
  • E-mail

Sálom Izrael

Az izraeli konyha sokkal idősebb, mint maga az ország: ha a Közel-Kelet kvintesszenciáját felszorozzuk az ősi és modern zsidó konyhával, valamint hozzáadjuk a sok-sok bevándorló hozadékát, máris valamint hihetetlenül izgalmasat kapunk, ez a zsidó konyha.

Összefoglalóan elmondhatjuk, hogy az európai konyháknál kevesebb húst és több zöldséget használ, intenzívebben száraz- és zöld fűszerez, és nem feltétlen egymás utáni fogásokban gondolkodik - hanem inkább egymáshoz jól illő akár egyszerre is fogyasztható hideg és meleg ételkékben.

Menü

  • Israeli salad, Tabbouleh, Hummus – Apróra vágott zöld friss saláta sok paradicsommal és uborkával; Kuszkusz saláta izraeli módon - gránátalmával; Tahinis csicseriborsókrém
  • Shakshuka – Fűszeres paradicsomos szószban sült tojás, halloumi grill sajttal
  • Potato Latkes – Zsidó „tócsni” tejföllel és almaszósszal
  • Matzo candy – Pirított macesz szeletek csokival és karamellel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 26.
Szombat 16:00
Vasárnap 10:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-

Még van pár helyünk...

Szezonban: a sütőtök2019-01-31 18:00