• Név
  • E-mail

Salmon-lover: Lazac 5 féleképp

A lazac az egyik legnépszerűbb halétel, sokszor még azok is kedvelik, akik általában nincsenek annyira jóban a halakkal. Ez nem csoda, hiszen pompás a színe, állaga, illata és íze. Ezen a kurzuson beazonosítjuk a hal különböző részeit, átbeszéljük, hogy melyik részét mire lehet használni, és hogyan szabadulunk meg a szálkáktól. Ellenállhatatlan party-fogásokat készítünk előételként: pástétom, tatár és carpaccio, melyek remek kínálófalatkák lehetnek egy házibulin is. Ezután egy príma hallevest készítünk, melyben tombolnak a zöldfűszerek, végül pedig egy fejedelmi lazac burgerrel zárunk.

Menü

  • Lazac pástétom
  • Lazac tatár
  • Lazac carpaccio
  • Zöldfűszeres lazac leves
  • Lazacburger, édesburgonya chips, avokádó mayo

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 19.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 14.990,-
2 fő / alkalom = 25.990,-