• Név
  • E-mail

Provence finomságai

Provence még mindig menő. Romantikus regények és filmek helyszíne, turistaparadicsom, kulturális központ lett az elmúlt évtizedekben. Konyhája azoban megmaradt egyszerűnek és őszintének: viszonylag kevés összetevő, natúr ízek, olívaolaj, sok szezonális zöldség, sok zöldfűszer, vadak, szárnyasok, halak jellemzik. Ma este kedvenceinket hoztuk el és gyúrtuk egy remek menüsorrá.

Tres Bon Appétit!

Menü

  • Les tomates à la provençale - Sült paradicsom
  • Courgette farcies gratinées - Töltött cukkini
  • Pistou soupe - Pistou leves
  • Lapin Rôti à la Moutarde - Nyúlcomb mustáros mártásban zsályával
  • Nougat glacé - Mogyorós jégkrém nugát

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 25.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-