• Név
  • E-mail

Pastaparádé - Ázsia

Sok étel mitológus szerint a tészta nem is olasz találmány, hanem már ők is Kínából hozták. Nem kívánunk lándzsát törni, hogy ez igaz vagy nem - viszont ma bemutatjuk, hogy milyen gazdag Kelet és Dél-Kelet Ázsia tésztakultúrája. Különböző ételeket, különböző tésztaféléket nézünk és készítünk: egy estére ázsiai tésztaszakértők leszünk. Mi miből van, hogyan viselkedik, mi hol beszerezhető, és főleg miből mit tudunk készíteni. Üvegtészta, rizstészta, vermicelli, soba, udon. Leves, wok, stir-fry. Tésztautazás Japántól Szingapúrig.

Menü

  • Hong Kong Style Crispy Chow Mein - Ropogós tészta feketebabszósszal és wok zöldségekkel
  • Singapore Hokkien Mee - Pirított üvegtészta és sárgatészta tojással, rákkal és hasalajával
  • Vietnamese Glass Noodle Salad - Üvegtészta saláta rákkal és zöldségekkel
  • Japanese Chicken Teriyaki Udon – Csirke teriyaki udopon tésztával
  • Malay Curry Laksa – Kókusztejes csirke és zöldségleves kínai tésztával

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 12.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-