• Név
  • E-mail

Pastaparadé – amerikai különkiadás

Az olaszok mindig is kétkedve fogadják/fogadták konyhájuk el-amerikanizálását. Pedig valljuk be, hogy az olasz konyha sok fogása attól is lett épp világsztár, hogy az újvilág egyengette „karrierjét”. Az olasz emigránsok átformálták a recepteket, új hozzávalókkal és új kombinációkkal látták el. Ma átnézzük mitől mások a receptek, és mindenki eldöntheti, hogy a saját ízléséhez melyik áll a közelebb: az olasz amerikai, vagy amerikai olasz változat. Négy remek tészta étel lesz ma: makaróni sajtszósszal, és ugyanez “turbózva”: sült makaróni „sajt és spaghetti szósszal” és olasz kolbásszal, egy gombás, csirkés ragu fettuccine tésztával és fokhagymás tejszines szósszal, illetve paradicsomos húsgolyók spaghettivel. Ja és persze az is megvan ugye, hogy egy valamirevaló genszterfilmben ezek mind ott voltak: Casino, Keresztapa, Nagymenők vagy Sopranos…

Menü

  • Chicken fettuccine Alfredo / Fettuccini Alfredo, csirke, gomba
  • Spaghetti & meatballs / Spagetti paradicsomos húsgombócokkal
  • Mac 'n' Cheese / Szupersajtos sült makaróni
  • Cheesy baked Ziti macaroni with sausage / Sült Ziti makaroni, kolbász

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 10.
Vasárnap 16:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-