• Név
  • E-mail

Malájzia

Kevés olyan hely van a Földön, ahol három kultúra együttélésébõl egy negyedik születhetett. A maláj konyha azonban ilyen. Három népcsoport: a maláj, az indiai és a kínai él évszázadok óta szoros kapcsolatban – és ezt az összefonódást az ételek is tükrözik. Száraz és nedves fűszerek, nagyon érdekes és egzotikus hozzávalók és sok-sok friss zöldség. Ma egy sok fogásos vacsorán keresztül probálunk ki különböző technikákat, alapanyagokat, hogy jellegében mindenki megismerkedhessen a maláj konyha alapjaival. Nagy kár, hogy Budapesten még nincs maláj étterem....annál inkább érdemes eljönni erre kurzusra!

Menü

  • Acar Timun – egzotikus uborkasaláta
  • Curry Laksa – kókusztejes csirke és zöldségleves kínai tésztával
  • Beef Rendang -marhahús mogyorós satay szósszal és rizzsel
  • Sambal Goreng Telor - főtt tojás extra erős paradicsomos szószban
  • Pulut hitam – fekete ragacsos rizsdesszert pálmacukorral

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 15.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-