• Név
  • E-mail

La Cucina Siciliana

Szicília az olasz konyha kamrája. Itt minden megterem, ami északon az éghajlat miatt nem: exotikus citrusok, narancs ligetek, mandula ültetvények. Konyhájában megtalálhatók az arab/afrikai hatások is az ételekben, de Olaszország részeként nem maradhat el a tészta, a rizs és az édesség sem. Ma két főszereplő régióbeli jellegzetes ételt emelnénk ki: arancini rizsgolyó, amit megmaradt rizsből formázunk. Illetve lesz caponata padlizsánragu, amit minden szicíliai saját recept alapján készít, mi is kikísérleteztük a sajátunkat. Lesz egy szuper édeskömény salátánk, valamint egy kardhal steakünk „salmoriglio” öntettel. Zárásnak megpróbáljuk a legdurvábbat: Cassata ricotta torta sok sok asztaltgyümölccsel és mandulapasztával

Menü

  • Insalate ’Taormina’ – saláta naranccsal és édesköménnyel
  • Caponata - padlizsánragu
  • Arancini di riso – töltött, sült rizsgolyók
  • Pesce spada al salmoriglio – kardhal salmoriglio öntettel
  • Mini cassata – mini gazdag ricotta torta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 11.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-