• Név
  • E-mail

La Cucina Napoletana

A Vezúv árnyékában, a Nápolyi Öböl-ben, Capri és Sorrento környékén született ez a menüsorunk. Kezdésnek Campania tartomány legikonikusabb ételével indítunk: az igazi Caprese saláta: a legfinomabb bivaly-mozzerából, friss bazsalikommal és sok paradicsommal. Második fogásnak is egy szerte Olaszországban ismert klasszikus jön: sült padlizsánszeletek sajttal sütve. Főételnek borjúszeletet főzünk, nem is akárhogy: fűszerekkel, mazsolával és fenyőmaggal töltjük, tűzdeljük, majd finom szószban pároljuk készre. Körete a Dél-Olaszország franciás örökséget - nevébe is tükröző - sült burgonyaköret. És ha ügyesek leszünk, még egy szuper ricottás linzertorta is összeáll.

Menü

  • Caprese salad - az igazi caprese dél-olasz buffala mozarellával
  • Parmigiana di melanzane – sült rakott padlizsán sok paradicsommal és sajttal
  • Braciole di manzo alla napoletana – sült borjúszelet nápolyi módra
  • Gatto di patate - vegyes, tepsiben sült burgonya
  • Pastiera napoletana – húsvéti ricottás linzertorta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Április 6.
Szombat 15:00
Hétfő 18:00
Helyszín 2091 Etyek, Öreghegy, Báthori dűlő További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok