• Név
  • E-mail

Közép-Toszkán finomságok

Moltepulcianóban ihletődött a Közép-Toszkán finomságok kurzusunk. Moltepulciano majdnem a közepe a toszkán háromszögnek, egy tündér városka pont a hegy tetején. A kurzus főszereplője a „pici” (ejtsd: pícsi) friss tészta, melyet kézzel gyúrunk. Mellé kétféle szószt készítünk: egy ottani klasszikus paradicsomszószt és egy "szárazabbat": a petrezselymes/olivás/prézlis toszkán klasszikust: briciolét. A húsimádókat és a desszert rajongókat sem hagyjuk cserben: klasszikus sertésszűz lesz újszerű feldolgozásban, valamint a megaklasszikus desszertünk: a cantuccini keksz.

Menü

  • Pici alle briciole y al sugo pomodoro / Pici tészta pirított kenyérmorzsa, paradicsomszósz
  • Filetto di maiale al pepe verde y salvia / Sertésszűz zöldborssal és zsályával, rozmaringos tepsis burgonya
  • Cantuccini - „kétszer sütött” mandulás keksz

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 1.
Péntek 18:00
Vasárnap 10:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 2 fő / alkalom = 26.990,- kérjük erre a kurzusra a páros jelentkezést!

Még van pár helyünk...

Klasszikus konyhai alapok2019-04-28 17:00