• Név
  • E-mail

Klasszikus konyhai alapok

Jó volna főzni otthon egy levest vagy egy főzeléket, de gondot okoz a sűrítés? Odaég a hús, mielőtt megsülne? Akkor itt a helyed a klasszikus konyhai alapkurzuson! Az 5 alkalmas tanfolyamon a kezdetektől tanuljuk meg a konyhai eszközök és alapanyagok helyes használatát, és az alapfortélyokat. Heti rendszerességgel találkozunk 5 héten át, mindig vasárnap 17 órától és mivel a kurzusok egymásra épülnek, ezért „csomagban” lehet megvenni és lejárni. A kurzus – a tanulás érdekében – kis (8-10 fõ) létszámmal indul. Az alapkurzus alatt 1 hiányzást tudunk elfogadni, amely egy későbbi alapkurzus azonos részével pótolható.

Menü

  • Első este: bevezetés, levesek Tejfölös krumplileves, Eperkrémleves, Tárkonyos csirkeragu leves, Csontleves
  • Második este: saláták, vendégváró falatok, hidegkonyha Cézár saláta, Csirkemell pástétom, Waldorf Salátával, Mártogatósok
  • Harmadik este: egytál főételek, főzelékek Borsófőzelék, Fasírozott, Töltött paprika, Grízes tészta
  • Negyedik este: főételek és köretek Hentestokány, Lecsós szelet, Pulykamell Dubarry, Krumplipüré, Rizs, Tarhonya
  • Ötödik este: desszertek Madártej, Somlói galuska, Palacsinta háromféle töltelékkel

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Április 8.
Vasárnap 17:00
Vasárnap 17:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra, 5 estén át
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 49.990 Ft/ 5 alkalom. Az ár tartalmazza az 5 x 3 órás főzőtanfolyamot, minden eszközt, alapanyagot, recepteket, egy üdítőt/alkalom, valamint egy Chefparade szakácskönyvet.