• Név
  • E-mail

Kelet - Toszkán finomságok

Ezt a menüsort az ismert, ódon Cortona városkájában sajátítottuk el, melyet Frances Mayes: Napsütötte Toszkána c. könyvéből is sokan ismerhettek. Cortonában, Umbria és Toszkána határán is szeretik a tradíciókat és nem változtatnak azon, ami már évtizedek óta bevált. Így ez a menüsor is tartalmazza a helyi klasszikusokat, úgy mint a csirkemájas előételt, a gombás-csirkés ragus húsételt és a "gnudit", azaz a "meztelen" spenótos ricottás galuskát, amelyet paradicsom szósszal készítünk el. Végül - egy nevével ellentétben nem angol levessel, hanem - egy hideg vaníliás desszerttel zárunk.

Menü

  • Crostini neri / Májas pirítos
  • Pollo in fricassée / Csirke fricassée vargányagombával
  • Gnudi toscani con ricotta e spinaci / Spenótos-ricottás gnudi, koktélparadicsom szósz
  • Zuppa inglese / Babapiskóta, likőr, sűrű vaníliakrém - pohárban

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 24.
Vasárnap 16:00
Kedd 18:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok