• Név
  • E-mail

Kacsa és liba felsőfokon

Ha a szárnyasok terén eddig csak a biztonságos csirkénél maradtál, most itt a lehetőség, hogy a határokat túllépve, megtanulj bánni a kacsával és a libával is. Három fantasztikus recepttel készülünk - és számtalan praktikával! Eloszlatjuk a csodás rozé kacsamellet övező rejtélyt, készítünk egy szaftos libamellragut maceszgombóccal, valamint lehull a lepel a tökéletesen porhanyós mézes kacsacomb titkáról is. A siker garantált.

Menü

  • Kacsa steak, hagymalekvár laktoz
  • Mustáros libamellragu, maceszgombóc laktoz gluten
  • Mézes kacsacomb, tócsni, sütőtökkrém laktoz gluten

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 28.
Csütörtök 18:00
Vasárnap 16:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok