• Név
  • E-mail

Francia farmkonyha

Ezt a kurzust több, mint 8 éve írtuk ki először és megtartottuk, nem változtattunk rajta, mert sokan így kéritek. A legnépszerűbb, klasszikus kedvenc fogásainkat vesszük egy csokorba. Úgy gondoltuk, hogy a francia konyha nem csak a nyarakról és rosékról, hanem a hosszú őszi-téli, bretagne-i és normandiai vidéki estékről és ízekről is szól, hiszen mindenkinek örömet okoz egy lélekmelengető leves, és egy kis beszélgetés és gyakorlat a francia konyháról.

Menü

  • Potage poireaux et pommes de terre / Póré- és burgonyakrémleves
  • Roti de porc sauce moutarde / Szűzérmék dijoni mustáros szósszal
  • Gratin dauphinois / Rakott burgonya gratin
  • Tarte Tatin / Fordított sült almatorta

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 5.
Kedd 18:00
Vasárnap 11:00
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-