• Név
  • E-mail

Fish and Seafood (ENG)

Nagyon sokan rajongunk a tengeri herkenytyűkért, de leginkább csak külföldi nyaralásaink során hódolhatunk szenvedélyünknek. Pedig lehet ez másként is! Térképezzük fel együtt, hogy hol lehet beszerezni itthon a tenger gyümölcseit és ismerjük meg őket alaposan. Mindenre fény derül, amit eddig homály fedett, például: mikor jó a nyitott a kagyló, ha a héja csukva vagy nyitva van? Milyen technikával pirítsunk rákot? Hogyan süssünk tengeri halat sóágyon?

You usually have seafood at restaurants only? You have fears of getting the ingredients? Now it’s time to face making seafood and get away with your fears. Tonight we cook mussels in its own juice and stock, we grill prawns and squid and bake fish in a salty bed.

FELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY A KURZUS ANGOL NYELVEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!

Menü

  • Piri-piri prawns / Fűszeres sült rák, bagett
  • Mussels in wine / Fehérboros kagyló, bagett
  • Calamari / Mediterrán sült tintahal, házi mayo
  • Salt crusted seabass / Tengeri sügér sóágyon, spentónos burgonya köret

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 29.
Kedd 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok