• Név
  • E-mail

Észak-India ízei

Az indiai konyha nem feltétlen egységes, a régiók eltérő konyháit is magába foglalja. Ma az ország északi részének konyhájával ismerkedünk, ahol egykori perzsa/muszlim hatásokat fedezhetünk fel, illetve kontinentális és hegyvidéki éghajlaton termő alapanyagokkal dolgozunk. Készítünk kebabot és curryt is bárányhúsból, egy finom, hűsítő chutney-t, valamint remek rizs- és burgonyás köreteket, és persze házi indiai kenyér lesz kísérője a finom fogásoknak.

Menü

  • Sammi Lamb Kebab – fűszerese fasírt falatok
  • Rogan Josh – aromás bárány curry
  • Vegetable Biryani – zöldséges rizs egytálétel
  • Lachha Paratha – tekert, réteges pitakenyér
  • Tandoori Mint Yogurt Chutney – fűszeres joghurtos szósz

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 25.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 10 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok

Még van pár helyünk...

New Orleans - Cajun konyha2019-03-29 18:00