• Név
  • E-mail

Dél-India ízei

Az indiai konyha nem egységes, a régiók eltérő konyháit foglalja magába. Mivel nagy területről beszélünk, így a régiók főzési szokásait a természeti viszonyok, a klíma, illetve a vallási / társadalmi hagyományok alakították ki, egyes esetekben jelentős eltérést mutatva egymástól. Ezen a kurzuson az ország déli részének konyhájával ismerkedünk, ahol a trópusi/szubtrópusi éghajlat a jellemző, itt az ízek határozottak, csípősek. Készítünk egy klasszikus madras-i (mai nevén:chennai) szupererős csirke curryt, egy zöldséges curryt sok kókusztejjel, köretként sáfrányos rizst és egy chutneyt friss kókuszreszelékből, a végén pedig egy főzött répás édességet is.

Menü

  • Vegetable curry in coconut milk - Kókuszos zöldség curry
  • Madras chicken curry - Madras csirke curry
  • Coconut chutney - Kókuszus fűszeres szósz
  • Saffron rice - Sáfrányos rizs
  • Carrot halwa - Sült répás desszert

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 8.
Péntek 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 11 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok