• Név
  • E-mail

Csirke felsőfokon - a BEREGI csirke támogatásával

Magyarországon a csirke az egyik legnépszerűbb húsfajta, bár sokan úgy gondolják, hogy variálhatósága korlátozott, ezért unalmasnak érzik egy idő után. Szeretnénk erre a tévhitre rácáfolni, ezért ezen a kurzuson a csirke szakszerű előkészítésén túl azt is megmutatjuk, hogy milyen különleges elkészítési lehetőségek léteznek. Azonban a finom étel titka nem csak a szuper receptben, hanem a kiváló hozzávalókban is rejlik, ezért a hagyományos szabadtartásban nevelkedett BEREGI csirkét választottuk fő alapanyagként.

Menü

  • Csirkemáj pástétom, portói zselé, pácolt hagyma
  • Egészben sült csirkefilé, vele sült zöldségek, paradicsom lekvár
  • Csirke rillette, karamellizált szilva, melba toast, zöldsaláta
  • Madártej puding, sós karamella krém

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Január 30.
Szerda 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-
 

Képek, hangulatok