• Név
  • E-mail

Cooking with Beer (ENG)

Egy este, amikor az egész menüsor - az előételtől, a főételen át a desszertig - sörökkel felturbózva készül. Biztosítunk mindenkit, hogy nem csak a férfiak álma lehet ez az ínyenc menüsor! A sörök fajtáiról, készítési és fogyasztási módjáról, etikettjéről Paul Mizener, skót chefünk mesél majd. Többféle nemzetközi sörrel készülnek a fogások, melyeket természetesen fogyasztunk is majd az ételek mellé!

FELHÍVJUK KEDVES VENDÉGEINK FIGYELMÉT, HOGY A KURZUS ANGOL NYELVEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE!

Menü

  • Sweet potato and Ale soup / Édesburgonya krémleves
  • Coq au bier with sour cream dumplings / Sörös csirkeragu, tejfölös gombóc
  • White beer - poached salmon / Búzasörben posírozott lazac
  • Beeramisu - Klasszikus tiramisu, barnasörrel bolondítva

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Március 1.
Péntek 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 12 fő
  • Nehézség: