• Név
  • E-mail

Chile és Peru

Latin-Amerika kulináris lenyomata nem olyan nagy: legutóbbi utunk során mi mégis megpróbáltuk megtalálni és hazahozni ezen fiatal országok legfinomabb ízeit. Pisco sour-ral kezdünk, amely egy különleges, nagyon lágy borból készített aperitif. Ceviche saláta a második fogás sok hallal és rákkal, és még több friss zöldfűszerrel készítve. Majd egy finom halleves – anyagedényben készítjük, friss salsa szósszal. Majd a Latin-Amerikában mindenütt megtalálható empanadas-t (kb. sült pite) készítjük: ezúttal chile-i verzióban: a kulcs a frissen gyúrt tészta és marha hátszín – speciálisan fűszerezve. Zárásnak az „ég” pudingját készítjük, sűrített tejből - egészen érdekes textúrával. ¡buen apetito!

Menü

  • Pisco sour - a Dél-Amerikai klasszikus koktél
  • Ceviche – Friss saláta rákkal és hallal
  • Paila Marina y Salsa Pebre – Tengeri halleves és zöld salsa
  • Empanadas de pino – Friss pite marhahátszínből
  • Budin del Cielo – Tejes puding desszert

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2019. Február 18.
Hétfő 18:00

Ne maradj le...

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Jelentkezésedet rögzítettük. Értesítünk emailben, ha újra kiírtuk ezt a kurzust egy másik napra, vagy ha lemondás miatt felszabadul hely.
Helyszín 1094 Budapest, Páva utca 13. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 3 óra
  • Létszám: 9 fő
  • Nehézség:

Árak 1 fő / alkalom = 15.990,-
2 fő / alkalom = 26.990,-