Wok wok wok - Kína
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
„Wok, wok, wok” sorozatunk második részében tovább cizelláljuk a wokban sütés tudományát. Többféle módszert fogunk begyakorolni: hirtelen sütünk, párolunk, pirítunk és a vágási technikánkat is tovább csiszoljuk. Elősütünk, előpácolunk, mindezt különböző húsokkal. Négy remek dél- és nyugat-kínai fogást készítünk, a két legízletesebb és legfűszeresebb vidékről, Kanton és Szecsuán régiókból. Bátran ajánljuk kurzusunkat kezdőknek és haladóknak is, akik vonzódnak a keleti ízekhez, illetve szeretnének elmélyülni a kínai gasztrokultúrában.
MENÜ
- Jalapeno poppers with cheddar sauce / Jalapeno paprika, sajttal töltve
- Buffalo chicken wings / Fűszeres csirkeszárnyak
- Philly cheesesteak sandwich / Philly szendvics, steak szeletek, sajtmártás
- Meatball and marinara / Paradicsomszószos húsgolyók
- New York cheesecake / Amerikai sajttorta, whiskey-s eperöntet
KIÍRT ALKALMAK
Megtelt
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.
Könyvajánlatunk a kurzushoz
Keresd a webshopunkban vagy meg tudod óra után is venni a szakácstól…