Töltött bonbon - francia ihletéssel

Időtartam: 3 óra
Létszám: 8 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Kakaópor, kakaóvaj és cukor: kevés összetevővel és a cukor ellenére a csokoládé igazi superfood! Micsoda szerencse, hogy ebből a szuper összetevőből készül a hideg téli hónapok egyik megmentője a csokoládé bonbon. A bonbon készítés nem mellesleg egy nagyon kreatív és szórakoztató tevékenység, ahol sokrétű tudást szerezhettek, megismerhetitek a csokoládé főbb tulajdonságait, felhasználási lehetőségeit, és a bonbonkészítés fortélyait. Ezen a kurzuson Franciországot megidéző ízvilágú bonbonokat készítünk a levendula, az elegáns pezsgő, és a melengető narancslikőr aromáival. Tartsatok velünk, ha egyszer kipróbáljátok, utána biztos nincs megállás!

MENÜ

  • Basic ganache / Alapganache
  • Cointreau praliné bonbon
  • Levendulakrémes bonbon
  • Fehércsokoládés trüffel francia pralinéval

KIÍRT ALKALMAK

2023. március. 20. - hétfő
18:00 - 21:00 Bécsi út

HA NEM JÓ AZ IDŐPONT …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

H
K
SZE
CS
P
SZO
V