Szezonban a spárga

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Amikor megjelennek a piacon a fehér-zöld-lila spárgacsokrok, biztosak lehetünk benne: itt a tavasz! Ezzel együtt eljön a friss, könnyű és gyors ételek ideje a konyhában. Ezen a kurzuson a spárgát vesszük górcső alá és bebizonyítjuk, hogy a spárgából nem csak krémleves készülhet. Elkészítünk egy egész menüsort spárgából: pároljuk, grillezzük, sőt még desszertet is készítünk belőle. Figyelem, minden évben csak pár hétig élvezhetjük ezt a csodát, ne hagyjátok ki!

MENÜ

  • Spárga vichyssoise, buggyantott tojás
  • Spárga narancsmártásban, gránátalmás kuszkusz
  • Lazac steak, grillezett zöldspárga, citromos hollandi mártás

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás