Szezonban a spárga
Időtartam:
3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Amikor megjelennek a piacon a fehér-zöld-lila spárgacsokrok, biztosak lehetünk benne: itt a tavasz! Ezzel együtt eljön a friss, könnyű és gyors ételek ideje a konyhában. Ezen a kurzuson a spárgát vesszük górcső alá és bebizonyítjuk, hogy a spárgából nem csak krémleves készülhet. Elkészítünk egy egész menüsort spárgából: pároljuk, grillezzük, sőt még desszertet is készítünk belőle. Figyelem, minden évben csak pár hétig élvezhetjük ezt a csodát, ne hagyjátok ki!
MENÜ
- Spárga vichyssoise, buggyantott tojás
- Spárga narancsmártásban, gránátalmás kuszkusz
- Lazac steak, grillezett zöldspárga, citromos hollandi mártás
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.