Modern és magyaros

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
Valljuk be őszintén: mi magyarok nagyon szeretjük saját konyhánkat. És mi sem vagyunk ezzel másképp. Ezen az órán egyszerre nyúlunk vissza régi, kevésbé ismert kedvencekhez, miközben minden egyes receptnél beleviszünk valami extrát, valami csavart is – technikában is, alapanyag választásban is. Ezen a kurzuson is sokan találhatnak tanulnivalót, ötletet – legyenek bármilyen főzőszinten is a kedvenc magyar konyhánk vonatkozásában.

MENÜ

  • Tepertőkrém, paradicsomos fűszervaj, házi buci
  • Barackos sültpaprika leves, füstölt libamell
  • Lecsós sertésjava, dödölle
  • Mákos guba szuflé, habos vanília sodó

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás