Klasszikus konyhai alapok (5 részes) -1.rész: bevezetés, levesek (1/5)
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Árak:
Jó volna főzni otthon egy levest vagy egy főzeléket, de gondot okoz a sűrítés? Odaég a hús, mielőtt megsülne? Akkor itt a helyed a klasszikus konyhai alapkurzuson! Az 5 alkalmas tanfolyamon a kezdetektől tanuljuk meg a konyhai eszközök és alapanyagok helyes használatát, és az alapfortélyokat.
Heti rendszerességgel találkozunk 5 héten át, mindig hétfőn 18 órától és mivel a kurzusok egymásra épülnek, ezért „csomagban” lehet megvenni és lejárni.
A kurzus – a tanulás érdekében – kis (8-10 fõ) létszámmal indul. Az alapkurzus alatt 1 hiányzást tudunk elfogadni, amely egy későbbi alapkurzus azonos részével pótolható.
MENÜ
- Bone broth / Csontleves
- Chilled strawberry soup / Eper krémleves
- Tejfölös krumplileves
- Tárkonyos csirkeragu leves
Ételallergia és ételintorelancia információk
Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.
Allergének
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.