Kínai Konyha Kezdőknek
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A kínai konyhát itthon sokan csak a minden sarkon megtalálható büfékből ismerik, amik nem igazán hozzák az autentikus kínai ízeket. Ezeken a helyeken egy inkább európai szájíznek megfelelő választékot kínálnak, mi viszont szerettük volna megmutatni nektek a valódi Kínát. Egy klasszikus töltött batyu az étkezés elejére, a méltán híres kantoni édes-savanyú sertés, egy különleges uborkás saláta kíséretében, illetve egy Kínában közismert, de nálunk még nem befutott reszelt krumpli erősíti a menünket.
MENÜ
- Jiucai Hezi / Töltött tésztabatyu
- Liang ban huang gua / Hideg fokhagymás uborkasaláta
- Tudousi / Fűszeres-savanyú krumpli
- Chinese sweet and sour pork / Kínai édes-savanyú sertés
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.