Kínai Konyha Kezdőknek

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
A kínai konyhát itthon sokan csak a minden sarkon megtalálható büfékből ismerik, amik nem igazán hozzák az autentikus kínai ízeket. Ezeken a helyeken egy inkább európai szájíznek megfelelő választékot kínálnak, mi viszont szerettük volna megmutatni nektek a valódi Kínát. Egy klasszikus töltött batyu az étkezés elejére, a méltán híres kantoni édes-savanyú sertés, egy különleges uborkás saláta kíséretében, illetve egy Kínában közismert, de nálunk még nem befutott reszelt krumpli erősíti a menünket.

MENÜ

  • Jiucai Hezi / Töltött tésztabatyu
  • Liang ban huang gua / Hideg fokhagymás uborkasaláta
  • Tudousi / Fűszeres-savanyú krumpli
  • Chinese sweet and sour pork / Kínai édes-savanyú sertés

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

HASHTAGIFY

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás