Hagyományos japán ételek

Időtartam: 3 óra
Létszám: 10 fő
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Nyelv: Magyar
A japán konyha önmagában is művészet, az alapanyagok, színek, formák harmóniája egy tányéron. Mégis sokan csak a sushi éttermek kínálatát ismerik, és kevésbé azokat az ízletes, tiszta ételeket, amik egy japán család asztalára kerülnek, vagy amit egy házias kyotoi kifőzde étlapján találunk. Ezen az estén chefünk, Yusuke közreműködésével készíthettek el népszerű és hagyományos japán ételeket, melyek segítségével egy hamisítatlan japán estében lesz részetek.

MENÜ

  • Osuimono / Japán dashi leves, zöldségek, gomba
  • Tempura / Japán ropogós tenger gyümölcsei
  • Chawanmushi / Teáscsészében párolt tojás, rák, csirkemell, zöldség
  • Gomoku Gohan / Dashi, rizs, zöldség, gomba
  • Saba no Shioyaki / Grillezett makréla, japán kevert szósz

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás