Főzzünk sörrel

Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Egy este, amikor az egész menüsor - az előételtől, a főételen át a desszertig - sörökkel felturbózva készül. Biztosítunk mindenkit, hogy nem csak a férfiak álma lehet ez az ínyenc menüsor! A sörök fajtáiról, készítési és fogyasztási módjáról, etikettjéről Paul Mizener, skót chefünk mesél majd. Többféle nemzetközi sörrel készülnek a fogások, melyeket természetesen fogyasztunk is majd az ételek mellé! Figyelem, a kurzus angol nyelven zajlik!

MENÜ

  • Sweet potato and Ale soup / Édesburgonya krémleves, ale sör
  • White beer-poached salmon / Búzasörben posírozott lazac
  • Coq au biere with sour cream dumplings / Sörös csirkeragu, tejfölös gombóc
  • Beeramisu / Tiramisu with dark beer

KIÍRT ALKALMAK

Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!

HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …

Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.

Kurzusnaptár

H
K
SZE
CS
P
SZO
V

Általános kurzus információk

A kurzusainkon a résztvevők párokban főzik le a teljes menüsort. Tematikus kurzusaink kb. 3-4 óra hosszúak. A menü kurzustól függően 3-6 fogásos. A főzés kiscsoportosan zajlik: 8-10 fő. A főzés végén az ételek elfogyaszthatóak és/vagy hazavihetőek.

Felnőtt kurzusainkat felnőtteknek ajánljuk, a 12 éven felüli gyerekeket a kurzus nehézségi fokától függően szívesen várjuk felnőttel együtt. A részvételi díjat ebben az esetben mindkét főnek teljes áron számítjuk. 

Kurzus árak

Italfogyasztás