Epermánia
Technikai nehézség:
Alapanyag használat:
Kulturális mélység:
Valljuk be: legtöbben - végül is érthetően - frissen, gyümölcsként szeretjük az epret. Na jó sokan az eperszörpöt, esetleg az eperöntetet is biztos ismerjük. Ma viszont az epret sok formában próbára tesszük. Egy frissítő epres pezsgős koktél után hideg illetve meleg eper chutney-t készítünk egy remek sajtos-diós salátához, illetve egy rozé kacsás főételhez. Az óra végén két remek desszertünk is lesz az eper két jóbarátjával: csokival készül az epres-trüffelkrémes linzertorta, illetve tejszínes mascarpone krémmel az epres panna cotta.
MENÜ
- Testarossa koktél
- Brie sajt, dió, eper, málnaecetes madársaláta
- Rosé kacsamell, újburgonya, pikáns eper chutney
- Panna cotta, salsa di fragole / Vaníliás tejszínpuding, eperkrém
- Francia csokoládés pite, eperrel
KIÍRT ALKALMAK
Sajnos nincs kiírt alkalom erre a kurzusra!
HOGY LEGKÖZELEBB NE MARADJ LE …
Értesítést kérek, ha ez a kurzus egy másik időpontban kiírásra kerül, vagy hely szabadul fel.