• Név
  • E-mail

Nyári főzőtábor nagyoknak

Ez a nyár sem telhet el nyári tábor nélkül a Chefparádéban. Várunk minden lelkes sütni-főzni vágyó gyereket - korosztályok szerint dolgozunk majd a kis kuktákkal. Számos érdekes programmal készülünk, amelyben a legfontosabb helyet a főzés és a sütés foglalja majd el. A gyerekek betekintést nyerhetnek egy profi konyha működésébe. Vetélkedünk, piknikezünk, játszunk, és felejthetetlen barangolást teszünk a gasztronómia világába.

A program magába foglal napi háromszori étkezést egy meleg ebéddel. A recepteket tartalmazó mini szakácskönyvet a hét végén egyéb ajándékokkal együtt minden gyerek hazaviheti! A gyerekek az egyes napok végén csomagolhatnak haza a szülőknek. A tábor hétfőtől péntekig reggel 9-től délután 16.30-ig tart.

Korosztály: 8-11 éves korig

Ételallergia és ételintoleranica információk

Kérjük, jelentkezésnél a megjegyzés rovatban jelezd, ha ételallergia merül fel egyik vagy másik résztvevőnél. Igyekszünk megoldani, de nem minden esetben tudjuk garantálni a helyettesítő termék biztosítását. Különösen igaz ez a közösen-, vagy demo főzés során elkészített fogásokra.

Dátum 2018. Június 25.
Hétfő 09:00
Hétfő 09:00
Helyszín 1023 Budapest, Bécsi út 27. További kurzusok még itt...
  • időtartam: 5*8 óra
  • Létszám: 16 fő
  • Nehézség:

Árak 1 gyermek = 59.990 Ft